• De bron van alle energie op aarde!
  • Uw eigen energiecentrale...
  • Schone energie voor iedereen.

Prijzen van zonnepaneelsystemen

Hoewel de systemen op zich modulair zijn, is elk dak, elke situatie weer anders. Het is dan ook belangrijk dat er advies wordt gegeven t.a.v. de plaatsing van een zonnepaneelsysteem. Op basis hiervan kunnen wij dan ook een offerte opstellen welke gebaseerd is op uw specifieke situatie.

Door onze kleine overhead zijn we in staat zeer scherp aan te bieden: onze prijzen zijn vanaf 0,60 €/Wp excl. BTW inclusief installatie, op basis van A-kwaliteit producten. Dat zijn gangbare prijzen voor grote zakelijke systemen. Maar ook voor op uw woning hebben wij een zeer mooie aanbieding.

Westers of Chinees?

De meeste systemen worden tegenwoordig geleverd met Chinese kwaliteitspanelen. De kwaliteit hiervan is net zo goed en zelfs soms beter dan die van A-merk Duitse, Japanse of Amerikaanse panelen, de prijs vaak 20% lager. Mocht u toch liever Duitse panelen wensen, dan is dat natuurlijk mogelijk.

Men geeft tot 10 jaar productgarantie en 25 jaar opbrengstgarantie (minimaal 80% van het oorspronkelijke rendement na 25 jaar). De Chinese fabrikanten zijn de laatste jaren, onder meer door het opkopen van kennis in West-Europa en Amerika, in staat gebleken niet alleen de kwaliteit van Westerse panelen te evenaren, maar zelfs voorop te lopen in de verdere ontwikkeling van hoog-vermogen panelen.

Bij de inverters of omvormers leveren de Westerse fabrikanten, met het Duitse SMA en Israelische Solar Edge voorop, nog altijd de beste producten. Omdat uw systeemprestaties staan of vallen met een goed werkende omvormer, leveren we dan ook het liefste producten van deze A-merk leveranciers. Indien gewenst (en mogelijk!) kunnen we ook alternatieven leveren.  

Offerte

Bij het uitbrengen van de offerte willen we u een compleet en duidelijk beeld geven van de kosten die gemaakt moeten worden om het systeem werkend op te leveren. Daarom is een persoonlijk advies ook gewenst.

Onze aanbiedingen zijn dan ook inclusief (afhankelijk van uw situatie):

  • SMA of Solar Edge omvormersysteem
  • DC bekabeling; 
  • Montagesysteem voor een schuin dak of plat dak (inclusief ballast)
  • Montage op het dak
  • Aansluiting in de meterkast op een nieuwe (1 of 3 fase) groep 

 

Wilt u alleen een aanbieding voor een bepaald aantal panelen? Of wellicht doet u de installatie zelf maar wilt u wel een compleet systeem geleverd hebben? Ook dat is mogelijk. U kunt een mail sturen met uw vraag en u krijgt een offerte van ons. Het is wel van belang in uw mail de relevante gegevens te vermelden, zoals de door u gewenste opbouw van de panelen, kabellengtes, groepenkast-opbouw en de huidige hoofdzekering. U kunt vandaag nog contact met ons opnemen. 

Tagged Under