Actie Alkmaars Energieprogramma

Alkmaars stadswapenDe nieuwe actie-slogan van het Alkmaarse Energieprogramma is "Energie besparen kost je weinig energie!". En dat is ook zo, want u hoeft alleen maar een keuze te maken en Beter Zon monteert het systeem voor u, waarna u alleen nog maar naar uw minder snel draaiende stroommeter hoeft te kijken!

Naast een bewustwording ten aanzien van de toepasbaarheid en het goede rendement van zonnepanelen gaat deze actie ook en vooral om besparingmaatregelen die niet al te veel moeite kosten en geld besparen. Voorbeelden zijn dak-, gevel-, en vloerisolatie, maar ook het gebruik van ledlampen waar mogelijk.

Terug naar ons expertisegebied, want zoals de gemeente Alkmaar zegt: "De zon schijnt vaak in Alkmaar". Deze quote wordt terecht aangehaald, want zoals wellicht niet bij iedereen bekend is, is Noord-Holland één van de betere provincies van Nederland voor het opwekken van stroom middels zonnepanelen.

Toch blijft het van belang op te letten wat er nu beweerd wordt. Afhankelijk van de uitgangspunten wordt soms meer dan 10% rendement beloofd. Zoals u al elders op de site kunt lezen, kunt u dit "rendement" niet vergelijken met de rente van een bankrekening. Terwijl veel mensen dit wel zo lezen.

Beter Zon hanteert daarom een cumulatief rendement dat met één oogopslag laat zien dat zonnestroom gewoonweg bijzonder rendabel is en ook duidelijk meer opbrengt dan een bankrekening op dit moment. Dit cumulatieve, bank-vergelijkbare rendement kan overigens met de huidige stroomprijzen al wel richting de 7% jaar-op-jaar oplopen!

Uw rendement wordt natuurlijk ook bepaald door de prijs van het systeem. Beter Zon heeft daarom speciaal voor u een zomeractie bij verschillende systemen voor een pannendak:

  • 8x   250Wp Canadian Solar (2000Wp) met SMA Sunny Boy 2100TL voor € 2.604,-
  • 14x 250Wp Canadian Solar (3500Wp) met SMA Sunny Boy 3000TLST-21 voor € 4.261,-

Prijzen zijn incl. BTW en subsidie, excl. montage en af-magazijn Alkmaar.

Beter Zon levert alleen kwalitatief goede materialen, zoals omvormers van Westerse A-merk fabrikanten. De hier aangeboden systemen bestaan uit panelen van die zijn herverzekerd. In dat geval kunt u bij garantieproblemen direct bij de verzekeraar aankloppen en hoeft u dat niet te regelen met een wellicht niet meer bestaande panelenfabrikant.

Het montagemateriaal is naar keuze Clickfit of een geschroefd systeem. Ook kunnen we, afhankelijk van uw wensen, een zowel kwalitatief als prijstechnisch goed platdak montagesysteem leveren. Omdat platte daken vaak maatwerk zijn, nemen we dit graag met u door tijdens het samenstellen van het systeem.

Copyright 2012 Beter Zon -- BeterZon.nl - Alkmaars Energieprogramma.