Actie "RaboZon"

RaboBank logoOok de Rabobank Alkmaar e.o. heeft een actie, speciaal voor haar leden. Wanneer u een rekening heeft lopen bij deze regionale Rabobank kunt u gratis ook lid worden. Leden mogen meedoen met speciale acties, zoals deze zonnepaneelactie.

De subsidie is uitsluitend beschikbaar voor particuliere woningeigenaren van bestaande woningen in de gemeenten Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Harenkarspel en de Schermer die lid zijn van Rabobank Alkmaar e.o.

RaboZon loopt tot 30 juni 2012 en geeft u 10% subsidie met een maximum van € 500,- per installatie (exclusief de kosten van de montagewerkzaamheden). U doet de aanvraag vóór de daadwerkelijke aanschaf, na de aanschaf dient u de factuur in bij RaboZon, waarna de subsidie wordt beoordeeld en toegekend. Wel is het zo dat er een beperkt budget is voor deze actie.

Vanaf het moment van bevestiging van de aanvraag door de Rabobank heeft u 14 weken de tijd om daadwerkelijk een systeem aan te schaffen. Dien de aanvraag dus direct in, daarna heeft u nog alle tijd aanbieders te vragen u een voorstel tot levering en plaatsing te doen!

Meer informatie en de voorwaarden vindt u op de RaboZon site.

Copyright 2012 Beter Zon -- BeterZon.nl - RaboZon.